❈ Kracht van Luisteren ❈

Ervaringen

"Hi Jeanet,

Wat een prachtige heldere kloppende maar ook mij rakende afstemming.

Ik zie echt de huidige Marloes als ik het lees. Steeds meer groei en genietend van het leven maar ook die rust belangrijk vind en idd aan het onderzoeken wat ze nu echt wil en zeker op werkgebied.

Echt heel blij met deze mooie spiegel ik ga er echt mee aan de slag.. op naar nog meer groei stabiliteit en vertrouwen en een heel mooi leven !

Dankjewel Groet"

Marloes Pieterse

"Goedemorgen Jeanet,

Wat een mooie, maar ook wat emotionele Luisterkind-afstemming. Nooit gedacht dat er een Auralifter bij mijn zoontje Pim was. Wat fijn dat je hem tijdens de afstemming bij alles betrokken hebt en een arm om hem heen hebt geslagen, zodat hij zich veilig voelde. En heel erg fijn dat die auralifter nu ook weg is.

Wat ik aan Pim merk is dat hij nu eerder reageert op mij, wanneer ik hem iets vraag of vertel. Pim zelf is zo vrolijk geworden en knuffelig. Het leven voelt weer fijn voor hem aan. Het is echt een heel verschil. Zelfs de leraar op school had het opgemerkt dat Pim meteen reageerde.

Ook heel erg bedankt voor de handvatten die je in de Luisterkind-afstemming voor ons hebt beschreven. Daar kunnen we echt wat mee.

Heel erg bedankt!"

Fanny Donkers

"Hallo Jeanet!

Wow! Die komt binnen! Heb je Luisterkind-afstemming net gelezen! Ben er eerlijk gezegd werkelijk beduusd van! Wat mooi! Kippenvel en vochtige ogen...

Mag ik je heel hartelijk danken voor deze geweldige boost! Net wat ik nodig had!

Hartelijke groet, nogmaals heel erg bedankt!"

Ada Jansen


Maak een gratis website.