❈ Kracht van Luisteren ❈

Luisterkind

Wat is de Luisterkind Methode?

Luisterkind is een methode waarmee er op afstand contact gelegd wordt met een kind of een volwassene. Hierdoor kunnen de antwoorden op vragen die iemand heeft naar boven gehaald worden en zelfs ook handvatten voor hoe nu verder. Als het mogelijk is dan kan tijdens een Luisterkind-afstemming ook direct een verandering doorzetten.

De grondlegster van de Luisterkind Methode is Diana Hendriks. 


Hoe werkt een Luisterkind-afstemming?

Loop jij of je kind helemaal vast in het leven en heb je voor jouw gevoel al zoveel geprobeerd, maar je ziet niet het gewenste resultaat? Het kan ook zijn dat je met bepaalde zaken geen raad weet in je leven. Dan kan een Luisterkind-afstemming jou een uitkomst bieden. Jouw persoonlijke antwoorden zitten namelijk al in jou. Wat jij kan doen is mij naar jou of je kind te laten luisteren en jij kan de verdere stappen gaan maken naar een gelukkiger leven.

Heb je voor jezelf de keuze gemaakt om een Luisterkind-afstemming te laten maken dan verloopt de aanvraag digitaal. Je hoeft dus geen afspraak te maken om naar mij toe te komen en er is geen intake. Geen reiskosten, waar jij maar wilt je Luisterkind-afstemming ontvangen en rustig doorlezen. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanvraagformulier in te vullen en verzenden te klikken. Daarna ga ik aan de gang met de informatie en het energetisch luisteren naar jou of je kind.

Voor een Luisterkind-afstemming heb ik een aantal gegevens nodig van jou of van je kind. Een foto (waar de persoon van aanvraag alleen op staat), de volledige naam, geboortedatum en de gezinssamenstelling. Daarnaast mag je je vragen stellen in de aanvraag van waarop jij graag antwoord op wil hebben.

Zodra ik al deze gegevens en de betaling heb ontvangen, kies ik een moment waarop ik met de Luisterkind-afstemming aan de slag ga. Dit gesprek met jouw innerlijk kind leg ik vast in een verslag. De Luisterkind-afstemming kun je binnen 2 weken ontvangen in je mailbox.


Voor wie is Luisterkind?

Luisterkind is voor iedereen die gehoord wil worden! Jong en oud, mensen met een (verstandelijke) beperking, dementerenden. Zelfs mensen die we moeten missen kunnen we nog een stem geven.


Er zijn naast de normale Luisterkind-afstemmingen nog Luisterkind-afstemmingen met een Thema:

* Kinderwens

Wanneer je een kinderwens hebt, maar het zwanger worden wil (nog) niet lukken. Het kan dan zijn dat er onbewust nog een probleemstuk bij jou ligt die door middel van een kinderwens Luisterkind-afstemming naar boven kan komen. Een kinderwens Luisterkind-afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft je wel meer inzicht waarom het loopt zoals het loopt.

Geboortebegeleiding

Deze Luisterkind-afstemming is voor moeders of ouders die tijdens de zwangerschap het kindje al willen leren kennen. Echter is deze afstemming anders dan een gewone Luisterkind-afstemming waarbij je eenmalig contact hebt met de aanvrager. Bij een geboortebegeleiding-afstemming krijg je vier afstemmingen op het kindje in vier weken tijd, waarbij de start ongeveer bij 28 weken van de zwangerschap is. Het mag natuurlijk ook eerder of later. Hiervoor spreken we een tijdstip af waarop de afstemmingen worden gemaakt. Als moeder kan je dan even in dat halve uur heerlijk tijd voor jezelf nemen terwijl ik op je kindje afstem. Er kunnen iedere week vragen gesteld worden aan je kindje die ik vervolgens mee neem in de afstemming. Bij de vierde keer krijgen de ouders een brief van hen kindje.

 Dit is echt een heel mooi cadeau voor jou/jullie als aanstaande moeder/ouders. Je kunt onder andere al het karakter leren kennen van je kindje, of wat het fijn vindt wanneer het eenmaal geboren is en heel veel meer.

* Geboorteverwerking

Het kan zijn dat je pasgeboren baby of je kindje veel huilt en je merkt dat je kindje gewoon niet lekker in zijn velletje zit. Met een geboorteverwerking Luisterkind-afstemming kun je er achter komen hoe het kindje zijn of haar geboorte beleefd heeft. Dit kan niet alleen voor je kindje, maar ook voor je eigen geboorte, wanneer je daar vragen over hebt. Op deze manier kun je het begin van je leven op een goede manier een nieuw begin geven door oude pijnen op een juiste manier af te sluiten.

* Familieverbond

Bij deze afstemming wordt niet alleen naar de aanvrager geluisterd, maar naar het hele gezin tegelijkertijd in een afstemming. Waarin onder andere wordt bekeken waarom de gezinsleden bij elkaar zijn, wat is het doel? Waarin kunnen zij elkaar ondersteunen of wat zijn juist de valkuilen en waar mag er als gezin aan gewerkt worden. 

* Levensbrug

Een levensbrug Luisterkind-afstemming is voor jou als je in je directe een dierbare hebt die vanwege ziekte zijn wensen niet (meer) kan uiten. Of het is voor jou als er een dierbare van jou is overleden en je zou heel graag nog wat aan deze dierbare willen vragen. Met een levensbrug Luisterkind-afstemming kun jij jouw dierbare het leven op zijn of haar manier goed laten afsluiten of bij een overleden dierbare het contact tussen jou en jouw overleden dierbare een goede afsluiting geven.

Luisterkind-afstemming op dieren

Net als bij kinderen en volwassenen kan er ook een Luisterkind-afstemming op dieren gemaakt worden. Dit gaat dan precies zoals een gewone Luisterkind-afstemming, met foto van het dier, achtergrondinformatie en vragen die je als baasje hebt voor het dier.

Ook voor dieren die overleden zijn kan er een Luisterkind-afstemming aangevraagd worden.  


Maak een gratis website.