Ik ben wel hier hoor! Ik zit in mama's buik

31-03-2023

Het volgende stukje van deel één van de in totaal vier delen van een Geboortebegeleidingsafstemming. Het jongetje laat hier duidelijk weten aan zijn papa en mama wat hij graag zou willen voor als hij geboren is en kijkt zelfs al richting de toekomst. Hoe leuk is dat!!!

Ik krijg al, voor ik me echt ga afstemmen, een naam door maar hij vraagt me om het nog niet aan zijn ouders te vertellen. Ik ben wel hier hoor! Ik zit in mama's buik! Hij is een hele rustige jongen in doen, maar wil heel graag heel veel vertellen over wat hem interesseert. Hij geeft aan dat hij niet kan wachten om heel veel te mogen leren en zegt dat hij het heel fijn vindt om in alle rust zijn ding te doen. Hij kan niet wachten tot hij ook naar school mag, want hij heeft zoveel ideeën in zijn hoofd en wil heel graag dat uitwerken. Geef hem maar een schrijfblok en een tekenblok, zodat hij alles kan tekenen en opschrijven, want hij heeft het dan al precies in zijn hoofd. Hij wil heel graag dingen bedenken voor mensen, zodat het makkelijker voor ze wordt, het dagelijkse leven.

Hij kan daarom ook niet wachten tot hij geboren is en dingen te gaan ontdekken. Graag doet hij dat in alle rust met niet teveel lawaai om zich heen. Mama is rustig, dat voelt hij en vindt dat fijn. Papa is wat drukker, hij weet dat. Met papa zou hij graag naar buiten willen gaan wandelen, zodat papa zijn energie kwijt kan raken en hij kan meer van de wereld zien. Hij houdt van allebei evenveel en het maakt niet uit dat ze verschillend zijn. Hij vindt hun aanwezigheid heel fijn. Wil ze graag dichtbij hebben, maar vindt het ook extra fijn als er verder rust is om hem heen.

Hij heeft heel veel zin in zijn leven en wil heel veel doen, bereiken. Niet alleen voor de mensen om hem heen, maar voor iedereen.

Liefs van het ongeboren jongetje met grote ambities

Maak een gratis website.